KARASU AVCILAR,ATICILAR VE BALIKÇILAR SPOR KULÜBÜ

Ana Sayfa
Av Resimlerimiz
Yurdumuzda Av Hayvanları
=> Ördek Avcılığı ve Mühre Kullanımı
=> Ördek Düdüğü Sesleri
=> Hayvan Sesleri
=> Bıldırcın
=> Üveyik
=> Çulluk
=> Su Çulluğu
=> Kervan Çulluğu
=> Kaya Güvercini
=> Gökçe Güvercin
=> Tahtalı
=> Kum Kekliği
=> Kaya Kekliği
=> Çil Keklik
=> Kınalı Keklik
=> Sülün
=> Kara Karga
=> Ekin Kargası
=> Küçük Karga
=> Saksağan
=> Ala Karga
=> Leş Kargası
=> Kara Tavuk
=> Sığırcık
=> Sakarmeke
=> Yeşilbaş Ördek
=> Altıngöz
=> Boz Ördek
=> Kara Ördek
=> Karabaş Patka
=> Tepeli Patka
=> Elmabaş Patka
=> Macar Ördeği
=> Çıkrıkçın
=> Kılkuyruk
=> Çamurcun
=> Fiyu
=> Bahri
=> Kaşıkgaga
=> Kadife Deniz Ördeği
=> Angıt
=> Sütlabi
=> Dik Kuyruk
=> Pasbaş
=> Suna
=> Sarı Asma
=> Mezgeldek
=> Kız Kuşu
=> Sakarca Kazı
=> Tavşan
=> Toy
=> Sansar
=> Tilki
=> Çakal
=> Kurt
=> Karaca
=> Geyik
=> Ayı
=> Yaban Domuzu
=> Kara Batak
=> Kızıl Boyunlu Batağan
=> kulaklı Batağan
=> Gri Balıkçıl
=> Balaban
=> Ötücü Kuğu
Av Köpekleri
Balık Avı
İlk Yardım
Sıkça Sorulan Sorular
Av Yemekleri
İletişim
Ziyaretçi defteri
Sayaç
Malzeme Listesi
Yaban Domuzlarında Yaş Tespiti
Av Bayilerimiz
Avcılık Eğitimi Kurs Resimleri
Tahnit
Trap ve Tek Kurşun Atışları
Av Tüfeği Nasıl Temizlenir
Ruhsatsız Av Tüfekleri
FİŞEK
ATIŞ ETKİNLİĞİMİZ
Kuran-ı Kerim de AV
BALİSTİK
DERNEK OLAĞAN GENEL KURULU
2017 YENİ YÖNETİM VE DENETİM KURULU ÜYELERİMİZ
AV HABERLERİ

KARASU AVCILAR,ATICILAR VE BALIKÇILAR SPOR KULÜBÜ

Karaca 


YAŞAMA ORTAMI
Alt tabakası zengin yapraklı koru ormanlarını, ibreli-yapraklı karışık ormanları ve baltalıkları sever. Tarım alanlarının ormanla iç içe olduğu yerleri, bol miktarda çayırlık ve açıklıkların bulunduğu yapraklı korulukları ve korulu baltalıkları tercih eder.

BİYOLOJİK ÖZELLİKLERİ

Gece ve gündüz yayılır. Genellikle akşam ve sabah saatlerinde, bazen öğleden sonraları ve aydınlık gece yarısından sonra otlar. Atlayarak ve sıçrayarak hareket eder, sadece otlarken yürür. Yerine bağlı bir hayvandır, çevresinden ayrılmaz. Sonbahardan ilkbahara kadar yaşlı bir dişinin güttüğü irili ufaklı gruplar, kışın ise grupların birleşmesiyle küçük sürüler teşkil ederler. Yaşlı erkekler ilkbaharda genellikle tek gezerler. Haziranda çiftleşirler. Gebelik süresi 11 aydır. Genellikle ikiz doğururlar. Yavrular doğduklarında ve ilk altı haftada iri beyaz beneklidirler. Taze sürgün, tomurcuk, yaprak ve ot yiyerek beslenirler. Üzümsü meyveler, kestane, meşe palamudu, yabani armut, erik gibi meyveler, yosunlar, mantarlar diğer gıdalarını teşkil eder. 15 yıl kadar yaşarlar.


NERELERDE BULUNUR

Yurdumuzdaki geniş yayılış alanına rağmen sayıca çok azalmıştır. 

AVIMIZA VE ÇEVREMİZE SAHİP ÇIKALIM. Karasu Avcıları




Başa Dön

Bugün 23 ziyaretçikişi burdaydı!
=> Sen de ücretsiz bir internet sitesi kurmak ister misin? O zaman burayı tıkla! <=
KARASU AVCILAR,ATICILAR VE BALIKÇILAR SPOR KULÜBÜ